Despre noi

    În contextul economic actual, oportunităţile oferite de Uniunea Europeană, de a susţine investiţiile prin fonduri nerambursabile, ar trebui să reprezinte o prioritate majora pentru mediul de afaceri din România. În acest scop, rolul firmelor de consultanţă ca si al nostru este de a uşura atingerea obiectivelor de dezvoltare ale companiilor utilizând banii europeni.

    Echipa ABS Consulting a fost creată pentru a veni în sprijinul companiilor care doresc să investească în activitatea lor, însă nu dispun de fondurile necesare pentru a-şi pune planurile în aplicare. Pe o piaţă pe care domină nesiguranţa, zvonurile şi ideile preconcepute, generate de firmele de consultanţă care urmăresc obţinerea de câştiguri rapide şi nejustificate, firma noastră vine în sprijinul colaboratorilor săi cu profesionalism şi experienţa consultanţilor de care dispunem.

De ce să apelaţi la serviciile unei firme de consultanţă în accesarea finanţărilor nerambursabile şi în găsirea d soluții pentru necesitățile Dvs. de investiții?

    Accesarea finanţărilor nerambursabile presupune un proces complex atât ca şi procedură cât şi ca durată de timp. Prin serviciile oferite de o firmă de consultanţă câştigaţi timp şi vă eficientizaţi costurile şi beneficiaţi de:

  servicii specializate
  personal experimentat
  eficientizarea proceselor
  consultanţă direcţionată şi personalizată
  economisirea costurilor cu resursele umane şi alte servicii de consultanţă
  garanţia unui proiect câștigător
  maximilizarea șanselor de reușită